Sådan tilmelder du dig.

I DcH Viborg har vi næsten altid fuldt hus på vores hold. Derfor kan du ikke tilmelde dig til de enkelte hold via hjemmesiden, med mindre de vises under Aktuelle Hold. Vi tager ofte kun nye ind på holdene, når vi ca. hver 3 mdr./6 mdr. har hold-indtag og holdskifte. Se under Vi tilbyder/Aktuelle hold

OBS: Du skal kun oprette en profil, hvis du med sikkerhed ved, at du skal tilmeldes Hold/Kontingent eller Event. Når du opretter profil er det vigtigt, at du husker at få oprettet din hund, da vi tjekker om din hund kommer på det rigtige hold og vi kan ikke kan sætte dig på hold, hvis hunden ikke er oprettet.

  • Tjek først under AKTUELLE HOLD om der er åben for direkte tilmelding til f.eks. hvalpehold

  • Derefter under EVENT hvor kan du finde de ventelister/forhåndstilmeldinger, som der er mulighed for at blive skrevet op til på nuværende tidspunkt. 

  • Dette gælder til de hold, hvor der startes nye hold hver 3 eller 6 mdr. f.eks hvalpe og begynderhold, (kommer først på ca. 1½-2 mdr. før holdstart) 

    Bemærk at du skal oprette en profil for at kunne tilmelde dig til EVENT, men ikke betale kontingent, før du får besked om at du har fået plads. Når du har fået en besked om at du har fået plads, skal du betale kontingent og først derefter er du sikker på en plads på det ønskede hold.

  • Til de hold som kører hele året, skal du kontakt den person, som står for den gren du vil have en plads på. Se under Kontakt og udfylde en ventelisteformular og sende den til den mailadresse som er oplyst.

Når du har fået plads på et hold, skal du betale kontingent, inden vi kan sætte dig på holdet. Du finder kontingent betalingen under Tilmelding Aktuelle hold/Kontingent+priser

Sådan gør du:

1. Opret en profil.
Tryk på poten i højre side og tryk opret profil.
Husk vi skal både bruge hundens og dine informationer. Husk at trykke gem hund og opdater profil.
2. Tilmeld til en venteliste:
Gå ind under EVENT på hjemmesiden og tilmelde til en venteliste eller kontakt den ansvarlige for grenen

3. Betal kontingent.

Når du får besked om at du har fået en plads, vil du få oplyst hvilket kontingent du skal betale.
Du kan betale med næsten alle tilgængelige betalingskort.
Gå ind under TILMELDING - Aktuelle hold - Kontingent og find det rigtige kontingent.
Bemærk nogle kortudbydere kræver en ekstra bekræftelse, inden din betaling går igennem.

Når du har betalt, vil vi tilmelde dig til det hold du skal gå på og træneren får besked om at du kommer på holdet ved næste træning.

Du vil modtage en kvittering for både oprettelsen af profil, betaling af kontingent og tilmelding til holdet eller venteliste.

Nyheder

Sponsorer